Energie Opwekker

Met glimlach en volop energie het bed uit. Rustig geslapen en uitgerust. Leven in een flow en het gevoel hebben dat alles klopt en stroomt. Je voelt je gelukkig. Je bent in staat om tegenslagen te overwinnen. En je denkt in oplossingen met perspectief. Je bent gedreven, gemotiveerd en gefocust. Je barst van de energie…

Hoe fantastisch kan dat zijn. En denk je dat dit mogelijk is? Zeker weten, het is zeker mogelijk. Het is voor iedereen weggelegd. Maar niet iedereen maakt de weg vrij om deze staat te bereiken.
In plaats daarvan klagen mensen vaker dat ze het gevoel hebben in modder te zwemmen. En dat alles veel moeite kost om voor elkaar te krijgen.

Word jij ook regelmatig 's nachts wakker en kan je niet meer in slaap vallen? Of heb je periodes van spanning en opgejaagd gevoel? Geldproblemen? Hoe zit het met het gevoel van eenzaamheid? Hartpijn? Schaamtegevoel? Gevoelige darmen? Intens verdriet of euforie?

In ons lichaam bevindt zich een uiterst subtiel systeem. Wanneer je dat systeem zou kwijtraken is dat voelbaar in alle aspecten van je leven. Dat subtiel systeem bevat 7 energetische centra's - chakra's. In Sanskriet (oud Indisch) betekent chakra wiel. Het zijn energiewielen of energiecentra. In het lichaam huizen in ieder geval 7 chakra's. En wat doen die dan? Hoe werken ze? En wat kun je ermee?

Heel simpel: Chakra’s zijn dus energiegebieden in het lichaam. Stroomt de energie goed door in een gebied, dan voelt het warm en doorstromend en voelen de kenmerken op dat gebied gezond en stevig aan. Is dat niet het geval, dan kan de energie in deze gebieden blokkeren en koel aanvoelen.

Belangrijk genoeg om te gaan onderzoeken.

Je kunt uiteraard met behulp van verschillende heelmethoden flink wat aandacht besteden aan een enkel chakra dat niet goed functioneert. Maar er zijn ook mogelijkheden om nu op dit moment het hele chakrasysteem uit te lijnen en in balans te brengen. Sommigen omschrijven een uitgelijnd chakrasysteem als een gevoel van gemak, een prettige stroming van energie in de dagelijkse activiteiten. Anderen noemen verhoogde synchroniciteit, leven in een flow. Heb jij ooit ervaren hoe chakra- uitlijning voelt?

Dat gaan we juist doen in het programma Energie opwekker. Het lichaam in balans brengen en energie laten doorstromen. Hoe geweldig is dat?

In balans leven. Leven in plaats van geleefd te worden. Momenten en gebeurtenissen zelf creëren en niet achter de feiten aan lopen…
Het is mogelijk en weet je wat het mooiste is? Dat de oplossing in jou ligt. Jij staat aan het stuur en jij kan je eigen leven in je hand nemen.

Mogelijk ben je er al mee bezig. Zit je in de beginfase of ben je al gevorderd in je spirituele pad. Waar je ook bent is helemaal prima. Ik help je verder en geef je de tools. En jij neemt het stuur van je eigen leven in je eigen handen.

Mijn naam is Vanja. Jarenlang geef ik dagelijks verschillende yoga en pilates lessen aan groepen of individueel. En ook ik heb disbalans meerdere keren ervaren op verschillende momenten van mijn leven.

In mijn chakra programma stop ik al mijn ervaringen en inzichten. Met het enige doel jou naar een hoger niveau in je dagelijkse leven te brengen. Meer kennis, bewustwording en discipline zijn de sleutelwoorden om je lijf en geest in balans te brengen. Ik gun het je.

Heel veel plezier. Samen gaan we een geweldige reis maken door de mooie geest en lijf via de verschillende chakra stations.

Voor wie is dat programma bedoeld:

als je bewust bent van wat in jezelf speelt

als je in balans wilt leven

als je jezelf naar een hoger niveau in je leven wilt brengen

Voor wie is dat programma niet:

als je vindt dat het prima is zoals het nu is

als je geen zin hebt en de moeite niet wilt doen om jezelf te gaan onderzoeken

als je gelooft dat succes en geluk een toeval is

vanja-hristova-2

Het programma Energie opwekker combineert de fantastische yoga dance en de ontspannende visualisatiemeditatie voor meer bewustwording.
Ben je nieuwsgierig, doe gewoon mee en sluit je aan bij deze geweldige reis door de energieën in je lichaam. Je zal merken dat je veel bewuster gaat worden van wat in je speelt en veel beter in je kracht zal gaan staan.

Plezier en ontspanning zijn gegarandeerd!

klik hieronder en verzeker je vandaag nog van plezier en ontspanning met het programma Energie opwekker

Ik wens je een fantastische bewustwordingsreis toe!

Voel, beweeg, beleef!